Отново тотален хаос, анархия и безпорядък цари в Стария град и по-конкретно

...
</TD
>Отново тотален хаос, анархия и безпорядък цари в Стария град и по-конкретно
Коментари Харесай

Наглост безкрай! Старият Пловдив от резерват се превърна в паркинг

Отново тотален хаос, безредица и хаос царува в Стария град и по-конкретно в паркирането по дребните калдъръмени улици, разбра  Plovdiv24.bg.  В обществената мрежа фейсбук, пловдивчанинът Костадин Шанков е разгласил фотоси и къс текст, с който онагледява протичащото се. Ето какво написа той:

" Наглост безспир! Няврян под шатрите на ревюто, тъй като си " имам пропуск ", след което се забива в църквата, " тъй като съм църковен настоятел и ще си паркира където и колкото желая "! Докога ще е тази цялостна безредица! До по кое време разпоредбите ще са за едни, а други ще са велики, под църковната плащеница?! "

От фотосите е видно, че в Стария град, който е със статут на резерват, се паркира безсистемно, а хората няма къде да се разхождат.

Припомняме, че преди време на специфична среща сред заместник-кмета, шефа на ОКТ, общински съветници и живущи   " Достъпът на коли в Стария град ще бъде стеснен. Първата стъпка е редуцирането на коли, които влизат в резервата ", сподели тогава Чонов. Това обаче до ден сегашен не е реалност.

Заместник-кметът беше коментирал, че: " Искаме да изпразним Стария Пловдив от коли и да го напълним с хора. Необходимо е да ревизираме колите, които имат достъп до резервата. Това може да стане като живеещите и хотелиерите подадат нови заявки за влизане и отсеем тези, които няма да бъдат допускани ".

Явно обаче искащите да паркират са повече от паркоместата в Стария град.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР